De koffer

Zo eenvoudig werkt het:

Rij de koffer naar binnen Zet de koffer op een centraal punt Open de koffer Steek de stekker in het stopcontact Zet een standaard neer Klik de detector er aan Neem de afstandsbediening, telefoon en oplader mee Sluit de koffer Sluit de deur en activeer het systeem

Alles wat u nodig heeft om uw pand eenvoudig en draadloos te beveiligen zit in deze koffer.

Standaard wordt geleverd:

5x detector. De detectoren (passieve infraroodsensoren) zet u op een strategische plek. Het meest logische is natuurlijk dat een detector een deur of een raam ‘ziet’. Elke detector wordt via een magneet vastgeklikt aan een standaard.

5x standaard. Elke standaard heeft drie uittrekbare poten. Op deze manier kan de detector zowel bovenop een kast als op de grond staan.

2x afstandsbediening. Eén afstandsbediening om zelf mee te nemen en één afstandsbediening voor een eventuele ‘oppasser’ die tijdens uw afwezigheid uw pand verzorgt.

1x mobiele telefoon. Met deze mobiele telefoon kunt u niet zelf bellen. U kunt alleen gebeld worden door het systeem in de koffer als er alarm is. U kunt er voor kiezen deze mobiel bij u te houden of die aan een ‘oppasser’ te geven. Uiteraard zit er een oplader voor de telefoon bij.

1x snel-start overzicht. Een kort stap voor stap overzicht voor het installeren van het kofferalarm. Dit kost u maximaal 10 minuten!

1x gebruiksaanwijzing. Een uitgebreide uitleg met duidelijke foto’s en heldere teksten van het kofferalarm. Hierin wordt u ook kort en helder uitgelegd wat u moet doen als er een alarm is (geweest).

Enkele stickers. Deze stickers kunt u voor buitenstaanders op duidelijke plekken plakken. Na afloop kunt u deze eenvoudig verwijderen.

De stevige koffer zelf heeft twee wieltjes en een uittrekbaar handvat.


Extra′s

Detector incl. standaard
Een groot huis, waarbij meer dan vijf ruimten beveiligd moeten worden?
In principe is voor een gemiddeld woonhuis (max twaalf ruimten) vijf detectoren meer dan voldoende. U kunt echter extra detectoren bij ons bestellen.

Afstandsbediening
Moeten er tijdens uw afwezigheid meer dan 2 personen uw huis kunnen betreden?
Bestel dan extra afstandsbedieningen.

Mistgenerator

Voor extra zekerheid is een mistgenerator optioneel.
Een gelegenheidsdief laat zich afschrikken door het enorme lawaai van het Kofferalarm. De professionele dief weet echter dat het “even” kan duren eer u en de politie ter plaatse zijn en gebruikt die tijd om rustig uw waardevolle spullen mee te nemen.
Klik hier voor verdere informatie en een demonstratie video.

sluiten Om Kofferalarm.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.